Tipărire

Заика В.А.

 

 Zaica Veaceslav Alexandru 

narcolog profesional

medic de categoria superioară de calificare, specialitatea "Narcologie"

16 ani de experiență, 6 dintre carea în reanimarea narcologică

 Studii:

În anul 1998, a absolvit Universitatea de Stat din Sumî și a obținut diploma de studii superioare la specialitatea "Medicină generală" și a obținut calificarea de medic.
În 1999, a absolvit un rezidenţiatul la Academia Medicală din Harkov de studii postuniversitare, specialitatea – psihiatrie.
În anul 2000, a urmat cursurile de specializare la Academia Medicală din Harkov de studii postuniversitare, specialitatea – narcologie.
În 2011, a studiat în cadrul programului Comitetului de Stat al Ucrainei pentru controlul consumului de droguri a întreprinderii de stat "Ukrgosstroiexpertiza" - "Baza juridică și organizatorică a politicii de stat privind traficul de stupefiante, substanțe psihotrope și precursori"
În 2013, a urmat ciclul de pre-atestare la baza Academiei Medicale Naționale de studii postuniversitare ”P. L. Șupika” și a obținut categoria superioară de calificare la specialitatea "Narcologie".
În 2013, a studiat la Academia Medicală Militară din Ucraina și a obținut titlul de medic specialist, specialitatea – Organizarea și gestionarea asistenței medicale.

Seminare și conferințe științifico-practice:

2012 - Centrul Internațional de Dezvoltare Financiară și Economică. Seminar pe tema: "Probleme juridice în activitatea șefului instituției medicale".
2013 - Centrul Internațional de Dezvoltare Financiară și Economică. Seminar pe tema: "Licențierea și acreditarea instituțiilor medicale de toate formele de proprietate".
2013 - Centrul Internațional de Dezvoltare Financiară și Economică. Seminar pe tema: "Probleme juridice în în activitatea șefului instituției medicale ".
2013 - Academia Națională Medicală de studii postuniversitare ”P. L. Șupika”. Conferința științifico-practică"Problemele actuale ale medicinii de familie în Ucraina".

Experiența de lucru:

1998 - 1999 Medic-intern la Dispensarul regional psihoneurologic din Sumî.
1999 - 2000 Medic-narcolog la Spitalul Central din Sumî.
2000 - 2006 Medic-narcolog al departamentului de terapie intensivă și detoxifiere al dispensarului regional de narcoterapie din Sumî.
2002 - 2004 Medic-narcolog al cabinetului de expertiză a intoxicației cu alcool și droguri din cadrul dispensarului regional de narcoterapie din Sumî (prin cumul).
2005 - 2006 Medic-narcolog al departamentului cu autogestiune din cadrul dispensarului regional de narcoterapie din Sumî (prin cumul).
2009 - 2014 Director al întreprinderii private "Santana-M" (Kiev). Medic-narcolog al Centrului Santana-M SRL (prin cumul).
Din 2014 până în prezent – medic-narcolog la Centrul Medical "Clinica V.V.Galcenko".
Din 2004 până în prezent – practică medicală privată pe specialitatea "Narcologie"