Tipărire

Сроки

Termenii, condițiile și costul tratamentului dependenței de droguri, a alcoolismului și a altor boli dependente în centrele narcologice "ADOMED"

  Cursul obligatoriu de tratament în centrele narcologice "ADOMED" este de 28 de zile, iar costul minim al tratamentului dependenței de droguri sau a alcoolismului în instituțiile noastre depinde de intensitatea lucrului cu pacientul, condițiile de trai în camere cu 2, 4 sau 5 paturi, particularitățile dietei, de administrarea suplimentară de medicamente și necesitatea de detoxifiere. Centrele noastre de tratament a dependenței au un sistem flexibil de stabilire a prețurilor, iar suntem întotdeauna gata să discutăm și să alegem programul mai ieftin de care aveți nevoie. Aflați despre condițiile speciale, costul final al tratamentului dependenței de droguri și alcool și sistemul de reduceri acum și veți fi plăcut surprinși!

Cursul minim de 28 de zile de tratament include:

 1. Consultarea și examinarea specialiștilor – întregul proces începe cu consultarea specialistului nostru, consultarea are loc în condiții de confidențialitate completă atât a pacientului, cât și a rudelor sale. 
 2. După o examinare cuprinzătoare, se determină specificitatea dependenței, se desfășoară o conversație motivantă – pentru dezvoltarea la persoana dependentă a dorinței de a începe tratamentul, noi folosim metoda de persuasiune a autorului, dezvoltată de psihologii noștri. 
 3. Familiarizarea cu condițiile de reabilitare (orar, reguli de ședere în instituția medicală, condiții de reziliere anticipată a contractului, obligațiile și responsabilitățile părților), alegerea locului de tratament, în funcție de preferințele clienților. Determinarea preliminară a detaliilor, metodelor și duratei tratamentului.
 4. Discuție și semnarea voluntară a contractului cu pacientul sau cu persoanele care îl reprezintă. 
 5. În cazul în care este necesar de eliminat abstinență sau încetat consumul de alcool, clientul este supus unei detoxificări timp de 3-7 zile în condiții de staționar, în clinicile partenere. 
 6. Transfer la aeroport sau la gară. 
 7. Transfer de la aeroport sau de la gară la centrul narcologic ales de dvs. 
 8. Cazare în camere confortabile (de la 2 până la 5 persoane în cameră). 
 9. Alimentare echilibrată, 4 mese pe zi. 
 10. De la 4 până la 8 psihoterapii personale cu specialiști din instituția noastră. 
 11. 28 de psihoterapie în grup cu conducători calificați. 
 12. 8 traininguri de creștere personală.. 
 13. 4 art-terapii.
 14. 4 activități de agrement (excursii, expediţie în munți, teatre, caiace, rafting în funcție de sezon și preferințele grupului) 
 15. Însoțirea și monitorizarea pacientului timp de un an după cursul de tratament.